DEN SPRØDE KYLLINGEBURGER

Det er næsten som at synde, når noget der kan beskrives som et 'måltid der giver god samvittighed' smager lækrere end du nogensinde havde troet - men det er lige præcis hvad den her gør! Det hele starter med møre og magre kyllingefilleter: og så begynder fortryllelsen med lag efter lag af forskellige teksturer og til sidst en eksplosion af raffinerede smage. En fortryllelse af smage takket være cremet Hellmann's Mayonnaise.


Antal personer 2


Hovedingrediens

  • 2 kyllingebryster, 125 g
  • 2 æg
  • 100 g cornflakes
  • 100 g brødkrummer
  • 30 g margarine eller olie
  • Romainesalat
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 1 lime
  • 2 bagelboller
  • Salt (efter behag)
  • Peber

Instruktioner

  1. Skær kyllingebrystet, krydr med salt (efter behag) og peber.
  2. Pisk to æg i en lille skål og tilsæt salt (efter behag).
  3. Knus cornflakes til de er helt fine.
  4. Vend kyllingen i æggene.
  5. Dæk dem i knuste cornflakes
  6. Vend dem i rasp og dup dem let.
  7. Hæld lidt margarine eller olie i en pande og steg den panerede kylling ved mellem varme til den er gyldenbrun.
  8. Bland Hellmann’s Mayonnaise med limeskal og –juice, og salt.
  9. Smør begge boller med Hellmann’s Mayonnaise.
TOP