DEN OSTEDE BACON BURGER

Hvis man skulle udnævne to perfekte partnere til en lækker saftig burger, så må de da være ost og bacon. Tilsæt tomatens friskhed, a strejf af sødhed og et lille stænk soya, og du vil sætte tænderne i en af de mest populære burgerretter der nogensinde er blevet skabt. Glem endelig ikke prikken over i'et: en smule cremet Hellmann's Mayonnasie.


Antal personer 2


Hovedingrediens

  • 250 g hakket oksekød
  • 4 skiver bacon
  • 4 skiver Cheshire ost
  • 1 tomat
  • 1 mellemstort løg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 friske tomater
  • 2 spsk soyasauce
  • Peber
  • Rørsukker
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 2 boller
  • Salt (efter behag)
  • Peber


Instruktioner 


  1. Bland hakket oksekød med salt (efter behag) og peber, og form det til en bøf. Dæk dem med ost og steg på grill eller pande.
  2. Steg bacon til den er sprød.
  3. Skær løg i skiver og saml burgeren.
  4. Til den hjemmelavede ketchup hældes dåsetomater og friske tomatstykker i en pande, krydr med soyasauce, salt (efter behag), peber og sukker. Bring det hele i kog, bland og lad det køle af.
  5. Smør underbollen med Hellmann’s Mayonnaise.

TOP