VEGGIE KARTOFFELBURGEREN

Aldrig er den ydmyge kartoffel blevet transformeret til en så himmelsk fest for både øjne og smagsløg! Og så er den endda fuldstændig vegetarisk med masser af squash, peberfrugter, asparges og tomater. Top det hele af med søde karamelliserede valnødder og cremet Hellmann's Mayonnaise. Løber dine tænder i vand?


Antal personer 2

Forberedelsestid 

Tilberedningstid


Hovedingrediens

  • 300 g melede kogte kartofler
  • 1 æg
  • 2 spsk mel
  • 20 g margarine eller olie
  • 1 squash
  • 1 rød eller gul peberfrugt
  • 100 g champignon
  • 100 g grønne asparges
  • 2 tomater
  • Røget salt (efter behag)
  • Olivenolie
  • 30 g brun farin
  • 50 g valnødder
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 2 boller
  • Salt
  • Peber


Instruktioner


  1. Til hash browns dyppes kartofler og krydderier i ægget og salt og peber tilsættes for smag.
  2. Tag de to hash brown bøffer og steg dem i margarine eller olie til de er gyldenbrune.
  3. Læg squash, perberfrugt, champignoner, asparges og tomater i en bradepande, drys med røget salt, hvis det ønskes, dryp med olivenolie og bag i ovnen ved 150° C i ca. 30 minutter.
  4. Lad brun farin karamellisere i en pand, tilsæt hakkede valnødder og lad panden køle af.
  5. Smør både under- og overbolle med Hellmann’s Mayonnaise.
  6. Læg hash browns og grillede grøntsager på bollen og drys med valnøddeknas.
TOP