SURF 'N' TURF BURGEREN

Meget mere end blot et lækkert møde mellem hav og prærie er den her burger næsten en gourmetret i en bolle! Prøv at forestille dig, mør og saftig oksefilet, der får tænderne til at løbe i vand, sammen med kongerejens tekstur og unikke smag. Og naturligvis Hellmann's Mayonnaises blødhed til at give endnu mere smag. Nogen speciel lejlighed at fejre? Den perfekte burger venter blot på at blive tilberedt af dig!


Antal personer 2

Forberedelsestid 

Tilberedningstid



Hovedingrediens

  • 250 g oksekødsfilet
  • 2 kæmperejer
  • 4 fed hvidløg
  • Margarine eller olie
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 lime
  • 2 boller
  • Salt
  • Peber


Instruktioner

  1. Krydr oksekød med salt og peber, sautér det i margarine på alle sider og stil de i ovnen ved 150° C. Varm fileten op i ovnen og kernetemperaturen løbende med et kødtermometer til den rammer 57° C. Lad kødet hvile i ti minutter.
  2. Rengør kæmperejerne. Krydr med salt og peber og sautér i margarine med de grofthakkede hvidløgsfed.
  3. Til cocktailsaucen blandes Hellmann’s Mayonnaise og tomatpuré, og krydres med salt (efter behag), peber og limesaft.
  4. Skær oksekødet ud i skiver og top med rejer og cocktailsauce.

TOP