LAKSESAMURAIBURGEREN

Leder du efter den ultimative opskrift på en seafoodburger? Så behøver du ikke at lede længere! Orientalske indspark tilfører et pirrende twist til de raffinerede smage af laks og kaviar - sammen med hints af det fløjlsbløde perfekte match mellem honning, Hellmann's Mayonnaise og wasabicreme. Hvis laksen er 'Fiskenes Konge', så er det her i den grad en kongelig burger!


Antal personer 2


Hovedingrediens

  • 250 g laksefilet
  • 20 g honning
  • 2 figner
  • 1 kinakål
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 tsk wasabicreme
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 1 lime
  • 20 g sort kaviar
  • Margarine eller olie
  • Salt (efter behag)
  • Peber


Instruktioner 

  1. Lynsteg laks og krydr med salt (efter behag) og peber. Stil panden til side og lad laksen stå til den er klar.
  2. Skær laks og figner i skiver og glacér med honning. Hvis du har mulighed for det kan også lige hurtigt lynstege fignerne.
  3. Skær kålen i tynde strimler, steg i varm margarine og tilsæt soyasaucen.
  4. Bland Helmann’s Mayonnaise med wasabi for at lave en lækker creme og smag til med limesaft.

TOP