LAMMELUKSUSBURGER

Denne herlige opskrift på lam er eksemplificeringen af udtrykket 'less is more'. Selvom den er nem og hurtig at tilberede, så giver det en storslået smagsoplevelse. Den unikke smag af lam bliver løftet til nye højder, når den bliver sammensat med tranebær og et strejf af ahornsirup.


Antal personer 2

Forberedelsestid 

Tilberedningstid


Hovedingrediens

  • 250 g lammefilet
  • 20 g margarine eller olie
  • 100 g babyspinat
  • 50 g tranebær
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 spsk Hellmann’s Mayonnaise
  • 2 boller
  • Salt
  • Peber


Instruktioner

  1. Krydr lammefileterne og lynstreg dem på alle sider i varm margarine eller olie.
  2. Fjern kødet fra panden.
  3. Sautér tranebær i en gryde uden fedtstof, glacér dem med ahornsirup og varm dem igennem til de er opløst.
  4. Smør under- og overbolle med Hellmann’s Mayonnaise.

TOP