DINE PERFEKTE ROSMARINFRITTER

En burger uden fritter er som en regnvejrsdag uden regnbue - der mangler noget! På trods af det, er fritterne for mange blot en eftertanke. Det tror vi ikke på hos Hellmann's: en storslået burger fortjener storslåede fritter! Vi afprøvede denne opskrift i vores egne køkkener og alle der prøvede dem gav os en enstemmig tommelfinger opad! Prøv dem selv og husk at dyppe dem i Hellmann's Mayonnaise.


Hovedingrediens

  • 4 store kartofler
  • 1 kop vand
  • 400 ml vegetabilsk olie
  • 1 bundt rosmarin
  • Hellmann’s Mayonnaise
  • Salt

Instruktioner 

  1. Skræl eller blot vask kartoflerne og skær dem i strimler. Læg dem i blød i ca. 30 minutter for at trække stivelsen ud.
  2. Varm olien op til ca. 170° C. Hæld alt overskydende vand fra og tør kartoflerne for at sikre, at de er tørre.
  3. Når kartoflerne flyder til overfladen af olien, skal du være mere opmærksom og lade dem blive gyldenbrune. Drys dem herefter med salt og hakket rosmarin.
  4. De perfekte rosmarinfritter smager bedst, når de er serveret med lækker Hellmann’s Mayonnaise.

TOP