LÆKRE ROSMARINBÅDE

En burger uden fritter er som en regnvejrsdag uden regnbue - der mangler noget! For dem, der foretrækker deres fritter med et større bid, bør I prøve de her lækre både. Ligesom fritterne er de her lette at tilberede og har et dejligt strejf af rosmarin, hvilket giver dem en fyldigere smag og gør, at de passer til alle burgere. Prøv dem selv og husk at dyppe dem i Hellmann's Mayonnaise.


Hovedingrediens

  • 15 små kartofler
  • 50 g brun farin
  • 1 bundt rosmarin
  • Margarine eller vegetabilsk olie
  • Hellmann’s Mayonnaise
  • Salt


Instruktioner 

  1. Kog kartoflerne, skræl dem og skær dem i kvarte.
  2. Tilsæt margarine eller olie og steg dem til de er gyldenbrune. Krydr dem med salt, drys dem med sukker og lad dem simre i panden i to minutter til kartoflerne karamelliserer. Ved slutningen af stegetiden tilsættes den hakkede rosmarin.
  3. De perfekte rosmarinbåde smager bedst, når de serveres med lækker Hellmann’s Mayonnaise.

TOP