FRANSKE FRITTER

Drop køen til den lokale tag-away joint til fordel for nogle hjemmelavet fritter serveret med en lækker Hellmann's dip sauce lavet på ost, chili og mayo.


Antal personer 4

Forberedelsestid 15min

Tilberedningstid 45min



Hovedingrediens

  • 4 store kartofler, vaskede og skrællede
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 4 spsk Hellmann's Real mayo
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 teske trøffelolie
  • 80g revet parmesan eller mozzarella


Instruktioner 

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Skær kartoflerne i lige lange skiver, placer i en brædepande og sprinkl med olien. Placer i midten af ovnen i 30-40 minutter eller til, at pomfritterne begynder at blive brune.
  3. I mellemtiden blander du Hellmann's Real mayo med chili, trøffel olie og ost.
  4. Tag fritterne ud. Top dem med dippen og sæt dem retur i ovnen i 5-6 minutter, til osten begynder at blive brun.
TOP