ENCHILADAS

Mør kylling med Mexicanske krydderier pakket ind i en tortilla toppet med ost og Hellmann's Real Mayonnaise. Lyder det for godt til at være sandt? Prøv denne lækre opskrift på kylling enchiladas.


Antal personer 4

Forberedelsestid 20min

Tilberedningstid 40min



Hovedingrediens


  • 1 spiseskefuld olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst, skiveskåret
  • 1 rød peber
  • 1 gul peber
  • 1 rød løg, fint hakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 spiseskefuld mexicansk krydderi mix
  • 450ml tomat puree
  • 8 tortilla wraps
  • 3 spiseskefuld Hellmann's Real Mayonnaise
  • 50g gouda ost, revet

Mexicansk spicemix:
  • 1 tekefuld spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk stærk paprika
  • 1/2 teske oregano
  • 1/4 teske chili pulver
  • 1/4 teske hvidløgspulver


Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland urter og krydderier for at lave det mexicanske krydderimix.
  3. Opvarm olivenolie i en pande til mellemvarme. Tilføj kylling og tilbered i 4-5 minutter til gyldent.
  4. Tilføj peber, løg og hvidløg. Stryg den mexicanske krydderimix over og tilbered i 2-3 minutter until løg og peber er bløde - ikke brune.
  5. Tilføj halvdelen af tomat pureen og fortsæt med at tilberede i 10-12 minutter til kyllingen er gennemstegt og teksturen er tyk.
  6. Pak det hele ind i dine tortillas og placer dem i et ildfast fad.
  7. Dæk toppen af dine tortillas med det sidste tomat puree. Bland creme fraiche med Hellmann's Real Mayonnaise og læg halvdelen på toppen af dine enchiladas. Drys med ost og bag i 20 minutter til osten er smeltet og saucen koger.
  8. Fjern fran ovnen og lad køle ned i 2-3 minutter. Top herefter med saucen.
TOP