KALKUN BURGER

Hovedingrediens

  • 500g hakket kalkun
  • 100g chorizo, fint hakket
  • 100g brødkrummer
  • 1/2 løg, fint snittet
  • 2 spiseskefulde friskhakket persille
  • 3 spiseskefulde Hellmann's Mayo
  • 1 teskefuld paprika
  • 2 teskefuld Colman's English Mustard (eller Maille sennep)
  • 1/2 teske friskkværnet sort peber
  • 1 spiseske oliven olie

Instruktioner 

  1. Bland kalkun, chorizo, brødkrummer, løg, persille, Hellmann's, paprika, sennep or sort peber i en stor skål. Form det til 4 bøffer i hænderne og lad afkøle.
  2. Opvarm olien i en stegepande, tilføj bøfferne og lad dem stege i 8-10 minutter indtil gyldent brune og gennemstegte.
  3. Smør både under- og overbolle med Hellmann’s Mayonnaise og bland med salat efter eget ønske

    TIP: Server i en lækker brioche bolle med trandebær sauce samt Hellmann's franske fritter.
TOP