KALKUN PANINI

Denne fantastiske kalkun panini med lag af smeltet ost, soltørret tomat, kalkun og cremet Hellmann's er svær at modstå, mår man er lækkersulten. Eller på et hvilket som helst andet tidspunkt!


Antal personer 2

Forberedelsestid 15min

Tilberedningstid 5min


Hovedingrediens

  • 2 ciabatta boller, halveret
  • 2 spiseskefulde Hellmann's Real Mayonnaise
  • 100g røget kalkunbryst i skiver
  • 2 soltørrede tomater, finthakket
  • 1 rød peberfrugt pebber, stegt og snittet
  • 2 skiver provolone ost, begge skiver halveret
  • 1 spiseskefuld basilikumpesto


Instruktioner

  1. Smør ciabatta bollerne med Hellmann's Mayo og top op med kalkun, soltørret tomat, rød peber og Provolone ost. Top med frisk basilikum pesto.
  2. Steg dine paninis i en toaster eller på panden i lidt fedtstof, til de er gyldne, og osten er begyndt at smelte.
TOP