Denne spanske omelet vil holde dig kørende hele dagen! Forkæl dig selv med den fantastiske blanding af chorizo, kartofler, æg og Hellmann's Real Mayonnaise!
Antal personer 4
Forberedelses tid 10
Tilberedelses tid 25
Hovedingrediens
- 6 store æg
- 2 spsk Hellmann's Mayo
- 2 spsk hakket persille
- 1/2 tsk stødt peber
- 1 spiseskefuld oliven olie
- 50g spansk chorizo, hakket
- 400g nye kartofler, kogt og skiveskåret
- 1 løg, hakket
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland æg, Hellmann's Mayo, persille og sort peber og pisk sammen. Sæt til side.
- Varm olien i stor pande. Tilføj løg og de forkogte kartofler. Steg i 5 minutter på mellem varme til løgene har en blød struktur og er begyndt at blive brune.
- Hæld ægge-blandingen i panden og steg i 2 minutter på mellem varme.
- Sæt panden i ovnen i 15 minutter, eller til æggene er fuldt sat i midten.