SPANSK OMELET

Denne spanske omelet vil holde dig kørende hele dagen! Forkæl dig selv med den fantastiske blanding af chorizo, kartofler, æg og Hellmann's Real Mayonnaise!


Antal personer 4

Forberedelses tid 10

Tilberedelses tid 25


Hovedingrediens

  • 6 store æg
  • 2 spsk Hellmann's Mayo
  • 2 spsk hakket persille
  • 1/2 tsk stødt peber
  • 1 spiseskefuld oliven olie
  • 50g spansk chorizo, hakket
  • 400g nye kartofler, kogt og skiveskåret
  • 1 løg, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Bland æg, Hellmann's Mayo, persille og sort peber og pisk sammen. Sæt til side.
  3. Varm olien i stor pande. Tilføj løg og de forkogte kartofler. Steg i 5 minutter på mellem varme til løgene har en blød struktur og er begyndt at blive brune.
  4. Hæld ægge-blandingen i panden og steg i 2 minutter på mellem varme.
  5. Sæt panden i ovnen i 15 minutter, eller til æggene er fuldt sat i midten.
TOP