HURTIG HOLLANDAISE

Hurtig og nem Hollandaise sauce tilberedt på Hellmann's Real Mayonnaise og Dijon sennep. 


Antal personer 6

Forberedelses tid 5

Tilberedelses tid 10


Hovedingrediens

  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 6 spsk e Hellmann's Real Mayo
  • 1 teske Maille Dijon sennep
  • 1 knivspids sort peber


Instruktioner

  1. I en lille saucegryde, fyld 1/3 med vand og sæt det til at koge.
  2. I en medium skål, som kommer til at "svæve" over vandet, blandes alle ingredienserne.
  3. Placer skålen over vandet and pisk kontinuerligt i 4-6 minutter, til saucen begynder at få en tykkere struktur.
  4. Server med det samme.

    TIP: Perfekt til asparges med pocheret egg som Eggs Benedict. Eller hvis du er eventyrlysten, så brug den til en burger?
TOP