CHICKEN NUGGETS

Krydrede chicken nuggets med Hellmann's mayonnaise, chili sauce og cornflakes.


Antal personer 4

Forberedelsestid 10min

Tilberedningstid 15min


Hovedingrediens

  • 500g kyllingebryst, skåret i 4x4cm tern
  • 4 spsk Hellmann's Light Mayonnaise
  • 50g cornflakes, knust
  • 50g rasp
  • 2 spsk sød chili sauce


Instruktioner 

  1. Forvarm ovnen til 190°C.
  2. Skær kyllingefileterne i 4x4cm tern.
  3. Bland mayonnaise og chilisauce i en skål.
  4. Dæk kyllingen med blandingen.
  5. Dyp kyllingestykkerne i de knuste cornflakes og raspen.
  6. Steg i ovnen i 20-25 minutter, indtil gennemstegt og gyldenbrune.
    Serveres med tomater og agurk.
    For en endnu bedre smag, lad kyllingen marinere ca. 2 timer i mayonnaisen
TOP