KINESISK KYLLING

Saftigt kyllingebryst dækket med Hellmann's mayonnaise og asiatisk smag


Antal personer 4

Forberedelsestid 15min

Tilberedningstid 10min


Hovedingrediens

  • 4 kyllingebryst (500 g)
  • 4 spsk Hellmann's Light Mayonnaise
  • 2 spsk rasp
  • 2 tsk sojasauce
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 rød chili, finthakket
  • 1 tsk fintrevet ingefær


Instruktioner 

  1. Forvarm ovnen til 190°C.
  2. Bland Hellmann's Light Mayonnaise med forårsløg, ingefær, hvidløg, chili og sojasauce i en skål.
  3. Læg kyllingen på bagepladen. Påfør mayonnaiseblandingen, og drys derefter med rasp.
  4. Bages i 20 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt.
    Serveres med ris og og agurkesalat.
    For en endnu bedre smag, kan du bruge friske brødkrummer.
TOP