SPRØDE VINGER

Sprød kylling med Hellmann's mayonnaise og knuste cornflakes.


Antal personer 4

Forberedelses tid 5

Tilberedelses tid 10


Hovedingrediens

  • 700g kyllingevinger og drumsticks
  • 3 spsk* Hellmann's Light Mayonnaise
  • 50g cornflakes, knust
  • 50g rasp
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 spsk honning
  • Skal fra 1 lime


Instruktioner 

  1. Forvarm ovnen til 200°C.
  2. Bland mayonnaise med honning, sojasauce og limeskal.
  3. Dæk kyllingen med mayonnaiseblandingen.
  4. Dyp kyllingestykkerne i de knuste cornflakes og raspen.
  5. Steg i ovnen i 20-25 minutter, indtil gennemstegt og gyldenbrune.
    Perfekt til grillede grøntsager.
    For en endnu bedre smag, lad kyllingen marinere ca. 2 timer i mayonnaisen
TOP