SOLSKINS KYLLING

Saftigt kyllingebryst, bagt med Hellmann's light mayonnaise og urter fra Middelhavet.


Antal personer 4

Forberedelsestid 10min

Tilberedningstid 20min


Hovedingrediens

  • 4 kyllingebryst (500 g)
  • 8 spsk Hellmann's Light Mayonnaise
  • 1 tomat
  • 2 peberfrugter (gul og grøn)
  • 5g blandede krydderurter fra Middelhavet (basilikum, oregano, salvie og timian)

Instruktioner 

  1. Forvarm oven til 180°C.
  2. Skær peberfrugter og læg dem på en ovnbakke.
  3. Læg kyllingefileterne ovenpå peberfrugterne.
  4. Bland hakkede tomater, urter og mayonnaise og hæld over kyllingefileterne.
  5. Bages i 20-25 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt.
    Serveres med pasta og nogle grøntsager.
TOP