TUN/CHEDDAR PITA

Lækkert pitabrød, fyldt med æble, cheddar, tun og Hellmann's mayonnaise.


Antal personer 4

Forberedelsestid 15min


Hovedingrediens

  • 2 x 190g tun på dåse
  • 4 spsk Hellmann's Real Mayonnaise
  • 115g selleri
  • 1/4 æble
  • 25g tørrede tranebær
  • 25g valnødder (valgfrit)
  • 4 skiver cheddarost
  • 1 rødløg (valgfrit)
  • 2 pitabrød, hvede eller fuldkorn

Instruktioner 

  1. Bland alle ingredienserne (undtagen pitabrødet) i en mellemstor skål.
  2. Del pitabrødet og fyld med tunsalaten
    Serveres med en grøn salat.
    Smager også fantastisk med Hellmann's Light Mayonnaise. 
TIP: Lav den til en klassisk "Tuna Melt" ved at give den 2 minutter i en toastmaskine.
TOP