Konkurrencens regler 

 

 1. Arrangør: Unilever Danmark A/S, Ørestads Boulevard 73, 2300 København S, Danmark (”Unilever”) forbrugerkontakt.dk@unilever.com
 2. Regler for deltagelse: Alle personer, der er fyldt 16 år og er fastboende i Danmark kan deltage i konkurrencen, bortset fra ansatte i de firmaer, der har medvirket til denne konkurrences tilblivelse.
 3. Tidspunkt for konkurrencen: Konkurrencen begynder d. [21.08.2023 og slutter d. 11.09.2023]. Unilever trækker lod om vinderne d. [17.09.2023]. Vinderne får besked direkte.
 4. Deltagelse: Man kan deltage i konkurrencen ved at udfylde deltagelsesblanketten på META. Deltagelse i konkurrencen forudsætter ikke køb.  
 5. For at deltage i konkurrencen skal du oplyse dit navn og din e-mailadresse og dele din bedste opskrift på sauce med Hellmann’s. Intet køb kræves for at deltage i konkurrencen.
 6. Præmie: 1.-præmien består af en grill fra Napoleon til en værdi af ca. 6.000 kr. 2.- og 3.-præmien består af en picnicrygsæk til en værdi af ca. 950 kr. Eventuelle skatter betales af vinderen. Præmierne kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.
 7. Du kan kun deltage med opskrifter, som du selv har udviklet. Opskrifterne må ikke krænke tredjeparts rettigheder eller kunne betragtes som stødende eller på anden måde upassende. Ved at acceptere vilkårene for konkurrencen garanterer deltageren, at han/hun ejer alle rettigheder til bidraget.
 8. Ved at indsende dit bidrag til konkurrencen giver du Unilever en eksklusiv ret til at bruge bidraget i forbindelse med markedsføring af ​​konkurrencen i enhver mediekanal, gratis og uden en specifik tidsbegrænsning. Derudover forbeholder Unilever sig retten til at ændre, kopiere, udgive og distribuere materialet igennem vores egne kanaler.
 9. Ved at deltage i konkurrencen binder deltageren sig til at overholde konkurrencens vilkår.
 10. Unilever er dataansvarlig for behandlingen af a) navne og e-mailadresser, som vi indsamler om dig i forbindelse med gennemførelsen af konkurrencen og udsendelsen af præmien, herunder vindernes adresse for at kunne udsende præmien, b) navne og e-mailadresser, som vi indsamler om dig for at kunne sende vores tilbud og opdateringer til dig, hvis du vælger at give dit samtykke til dette. Du kan til enhver tid afmelde dig modtagelse af opdateringer og tilbud fra Unilever ved at følge instruktionerne via (insert link to the Danish preference centre for the brand in question - Check with DMC or CEC) eller alternativt ved at følge instruktionerne i andet udsendt materiale. Unilever kan videregive dine kontaktoplysninger til tredjeparter – dette refererer til leverandører, der bistår Unilever med indsamling og behandling af personoplysninger, f.eks. administration og udsendelse af præmier.

  Når konkurrencen er afsluttet, og Unilever ikke længere har brug for dine personoplysninger for at administrere konkurrencen, vil Unilever slette alt materiale, der indeholder dine personoplysninger (dog senest 6 måneder efter, at konkurrencen er afsluttet). For spørgsmål vedrørende håndtering af personoplysninger, ændring af ukorrekte data eller udøvelse af dine rettigheder til at anmode om adgang til og rettelse eller sletning af personoplysninger og begrænsning af disse, er du velkommen til at kontakte os via forbrugerkontakt.dk@unilever.com

  Når konkurrencen er afsluttet, og Unilever ikke længere har brug for dine personoplysninger for at administrere konkurrencen, vil Unilever slette alt materiale, der indeholder dine personoplysninger (dog senest 6 måneder efter, at konkurrencen er afsluttet). For spørgsmål vedrørende håndtering af personoplysninger, ændring af ukorrekte data eller udøvelse af dine rettigheder til at anmode om adgang til og rettelse eller sletning af personoplysninger og begrænsning af disse, er du velkommen til at kontakte os via forbrugerkontakt.dk@unilever.com

  Læs venligst vores Meddelelse om beskyttelse af personoplysninger og Cookie-meddelelse for nærmere information om, hvordan vi bruger dine personoplysninger.

  Ved at acceptere konkurrencevilkårene accepterer du, at de oplysninger, du afgiver om dig selv i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet med henblik på at administrere konkurrencen.

 11. Unilever er ansvarlig for at betale den lovpligtige skat af gevinsterne. Eventuelle skatter betales af vinderen. Præmien kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.
 12. Hvis Unilever efter en rimelig indsats ikke har opnået kontakt med vinderen på grundlag af dennes kontaktoplysninger inden for ti (10) dage efter konkurrencens afslutning, eller hvis vinderen ikke opfylder kravene for at deltage i konkurrencen, vælges en ny vinder (hvis muligt). Præmien vil blive afleveret til den adresse, som vinderen har oplyst.