Æggesalat

Prøv en klassisk cremet æggesalat med en perfekt afbalanceret smag. Anret æggesalaten på små smørristede croutons til din buffet eller som en forret eller blot som en lækker snack.

Forberedelsestid

30 min

Tilberedningstid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 4 æg hårdkogte groft hakkede
  • 25 gram løg finthakket
  • 25 gram kapers
  • 10 gram purløg finthakket
  • 100 gram Hellmann's mayonnaise
  • 75 gram Hellmann's Honey & Mustard salatdressing
  • 15 gram Maille grovkornet sennep
  • frisk dild
  • stødt cayenne peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Rør Hellmann’s Real Mayonnaise sammen med Honey & Mustard salatdressing og grov sennep. Smag til med lidt salt og peber og evt. lidt citronsaft.

  2. Kom de øvrige ingredienser i og anret æggesalaten på små smørristede croutons og pynt med frisk dild og lidt stødt cayennepeber.