INGREDIENSER
- CHILIMAYO
- 2,5 dl Hellmann's mayonnaise
- 3 tsk Sriracha chili sauce
- 2 tsk sambal oelek (eller asiatisk chili / hvidløgssauce)
- 1 tsk citronsaft (eller limesaft)
- KARRY MAYO
- 1,5 dl Hellmann's mayonnaise
- 3 tsk karrypulver
- 2 tsk citronsaft
- URTEMAYO
- 2 dl Hellmann's mayonnaise
- 15 g persille og dild
- 15 g purløg
FREMGANGSMÅDE
-
CHILIMAYO : Pisk alle ingredienserne grundigt sammen. Vil du have det stærkere tilføjes mere sambal oelek!
-
KARRYMAYO: Bland mayonnaise, karrypulver og citronsaft i en skål og rør godt. Smag til med ekstra karry, hvis du vil have den stærkere. Tips! Rist karrypulveret i en stegepande for en mere intens og rundere smag af karry!
-
URTEMAYO: Fjern persilleblade og dild fra stilken og hak begge dele fint. Hak purløgene fint og blandurterne. Tilsæt Hellmann’s Mayonnaise og bland alt grundigt.