3 X DIP - HURTIGT OG ENKELT!CHILI, URTE OG KARRY

Hvad er en grillbuffet uden Hellmann’s? Med Hellmann’s og et par enkle ingredienser kan du lave de bedste dip og dressinger på ingen tid.

Forberedelsestid

10 min

INGREDIENSER

  • CHILIMAYO
  • 2,5 dl Hellmann's mayonnaise
  • 3 tsk Sriracha chili sauce
  • 2 tsk sambal oelek (eller asiatisk chili / hvidløgssauce)
  • 1 tsk citronsaft (eller limesaft)
  • KARRY MAYO
  • 1,5 dl Hellmann's mayonnaise
  • 3 tsk karrypulver
  • 2 tsk citronsaft
  • URTEMAYO
  • 2 dl Hellmann's mayonnaise
  • 15 g persille og dild
  • 15 g purløg

FREMGANGSMÅDE

  1. CHILIMAYO : Pisk alle ingredienserne grundigt sammen. Vil du have det stærkere tilføjes mere sambal oelek!

  2. KARRYMAYO: Bland mayonnaise, karrypulver og citronsaft i en skål og rør godt. Smag til med ekstra karry, hvis du vil have den stærkere. Tips! Rist karrypulveret i en stegepande for en mere intens og rundere smag af karry!

  3. URTEMAYO: Fjern persilleblade og dild fra stilken og hak begge dele fint. Hak purløgene fint og blandurterne. Tilsæt Hellmann’s Mayonnaise og bland alt grundigt.