Bacon & Avocado-Mayo Burger

Fantastisk baconburger med Hellmann's mayonnaise og avocado dressing

Forberedelsestid

20 min

Tilberedningstid

10 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 400g magert hakket oksekød
  • 4 skiver bacon
  • 2 tomater
  • 1 lille rødløg
  • 4 hamburgerboller

Til avocado mayonnaise:

  • 2 spsk* Hellmann's Real Mayonnaise
  • 1 moden avocado
  • 1/2 lime
  • Peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Tilsæt det hakkede kød i en mellemstor skål, smag til med peber og bland godt. Del kødet i 4 lige store kugler og form dem til burgere med håndfladen.

  2. Skær avocadoen på midten, fjern stenen og skær den derefter i store tern.

  3. Læg avocadoen i en lille skål og tilsæt mayonnaise, saft og skal af lime, smag til med peber og bland godt.

  4. Forvarm en grill eller pande. Skær hver bøf i strimler. Top med dressingen, rødløg og rucola.

  5. Steg burgerne i 3-4 minutter på hver side, alt efter hvordan du vil have dem. Når de er klar, sæt dem til side, men hold dem varme. Steg bacon 1 minut på hver side, indtil sprøde.

  6. Læg burgerne på brødet, top med tomater, løg og avocado mayonnaisen, pynt med bacon og server. Serveres med en grøn salat

Burger