CHOKOLADEKAGE

AFSLUT PÅSKEFROKOSTEN MED HELLMANN’S CHOKOLADEKAGE

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 500 g hvedemel
  • 150 g usødet kakaopulver
  • 11/4 tsk natron
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • 400 g sukker
  • 1 tsk vanilla ekstrakt
  • 2,5 dl Hellmann's mayonnaise
  • 3 dl vand
  • Frosting eller kakaoglasur

FREMGANGSMÅDE

  1. Forvarm ovnen til 180°C og smør formen – gerne 23 cm i diameter og drys med mel. Sæt til side.

  2. Bland mel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Sæt til side.

  3. Pisk æg, sukker og vanilje i stor skål indtil det er let og luftigt, ca. 3 minutter. Tilsæt Hellmann’s Mayon-naise og pisk i lav hastighed indtil den er blandet

  4. Bland/pisk nu melblandingen og vandet sammen med massen, begynd og slut med melblandingen.

  5. Hæld i den forberedte form.

  6. Bages 30 minutter, afkøles i 10 minutter på en rist; fjern formen fra kagen og afkøl helt.

  7. Frost med din yndlingsfrostning eller pynt med glasur og hindbær.