INGREDIENSER
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 2 stk kyllingebryst, skiveskåret
- 1 rød peber
- 1 gul peber
- 1 rød løg, fint hakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 spiseskefuld mexicansk krydderi mix
- 450ml tomat puree
- 8 tortilla wraps
- 3 spiseskefuld Hellmann's Real Mayonnaise
- 50g gouda ost, revet
Mexicansk spicemix:
- 1 tekefuld spidskommen
- 1 tsk koriander
- 1 tsk stærk paprika
- 1/2 teske oregano
- 1/4 teske chili pulver
- 1/4 teske hvidløgspulver
FREMGANGSMÅDE
-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Bland urter og krydderier for at lave det mexicanske krydderimix.
-
Opvarm olivenolie i en pande til mellemvarme. Tilføj kylling og tilbered i 4-5 minutter til gyldent.
-
Tilføj peber, løg og hvidløg. Stryg den mexicanske krydderimix over og tilbered i 2-3 minutter until løg og peber er bløde - ikke brune.
-
Tilføj halvdelen af tomat pureen og fortsæt med at tilberede i 10-12 minutter til kyllingen er gennemstegt og teksturen er tyk.
-
Pak det hele ind i dine tortillas og placer dem i et ildfast fad.
-
Dæk toppen af dine tortillas med det sidste tomat puree. Bland creme fraiche med Hellmann's Real Mayonnaise og læg halvdelen på toppen af dine enchiladas. Drys med ost og bag i 20 minutter til osten er smeltet og saucen koger.
-
Fjern fran ovnen og lad køle ned i 2-3 minutter. Top herefter med saucen.