Franske Fritter

Drop køen til den lokale tag-away joint til fordel for nogle hjemmelavet fritter serveret med en lækker Hellmann's dip sauce lavet på ost, chili og mayo.

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

45 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 4 store kartofler, vaskede og skrællede
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 4 spsk Hellmann's Real mayo
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 teske trøffelolie
  • 80g revet parmesan eller mozzarella

FREMGANGSMÅDE

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. Skær kartoflerne i lige lange skiver, placer i en brædepande og sprinkl med olien. Placer i midten af ovnen i 30-40 minutter eller til, at pomfritterne begynder at blive brune.

  3. I mellemtiden blander du Hellmann's Real mayo med chili, trøffel olie og ost.

  4. Tag fritterne ud. Top dem med dippen og sæt dem retur i ovnen i 5-6 minutter, til osten begynder at blive brun.

Fritter