Græskarsandwich | Hellmann's Denmark

Græskarsandwich

En sandwich, som drømme er lavet af. Lavet med lækkert surdejsbrød, ristet græskar, arugula, tomater og solsikkefrø.

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

30 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 1/2 friskt græskar i skiver (brug alternativt butternut squash)
  • 3 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise opdelt
  • 1/2 kop halverede cherrytomater eller druetomater
  • 4 skiver surdejsbrød grillet eller ristet
  • 70 g rucolasalat
  • 3 spsk ristede græskarkerner

FREMGANGSMÅDE

  1. Opvarm ovnen til 220 °C. Vend græskarret med 1 spsk. Hellmann's® Vegan mayonnaise på en bageplade belagt med bagepapir. Krydr eventuelt med salt og peber.

  2. Rist i 20 minutter. Tag bagepladen ud af ovnen, og vend græskarret. Tilsæt tomater. Sæt i ovnen igen, og rist i 10-15 minutter, indtil tomaterne er bløde, og græskarret er gyldent og mørt.

  3. Smør brødet med resten af Hellmann's® Vegan mayonnaise. Tilsæt 2 skiver græskar, tomater og rucola. Drys med græskarkerner, og læg derefter anden halvdel af brødet ovenpå. Velbekomme!