GRILLET MAJS MED HVIDLØGSMAYONNAISE

Frisk hvidløg og Hellmann’s Mayonnaise er et perfekt match til en skøn aioli. Passer til alt!

Forberedelsestid

15 min

INGREDIENSER

  • 6 spsk Hellmann's Garlic mayonnaise
  • 4 majskolber
  • 4 tsk revet parmasan
  • 2 tsk finhakket koriander
  • 1 lime skåret i både

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog majskolberne i fem minutter, og lad dem stå i vandet, indtil de er klar til at grille.

  2. Lige før grilning skal du fjerne majskoblerne fra vandet og tørre dem af.

  3. Gnid derefter hvidløgs-mayonnaise på hver enkelt.

  4. Krydre majskolberne med det ønskede krydderi (salt og peber anbefales) og grill dem i cirka fem minutter, indtil de får dejlige grillmærker.

  5. Fjern majskoblerne fra grillen og drys med parmesan og koriander. Pres lime saft over inden servering.