Hurtig Hollandaise

Hurtig og nem Hollandaise sauce tilberedt på Hellmann's Real Mayonnaise og Dijon sennep.

Forberedelsestid

5 min

Tilberedningstid

10 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 6 spsk e Hellmann's Real Mayo
  • 1 teske Maille Dijon sennep
  • 1 knivspids sort peber

FREMGANGSMÅDE

  1. I en lille saucegryde, fyld 1/3 med vand og sæt det til at koge.

  2. I en medium skål, som kommer til at "svæve" over vandet, blandes alle ingredienserne.

  3. Placer skålen over vandet and pisk kontinuerligt i 4-6 minutter, til saucen begynder at få en tykkere struktur.

  4. Server med det samme.

TIP:

  1. Perfekt til asparges med pocheret egg som Eggs Benedict. Eller hvis du er eventyrlysten, så brug den til en burger?

Andre Retter Og Fritter