Laksesalat på sesamkiks

Superlækre laksekiks, som er nemme at tilberede, og som leder tankerne hen på Asien med smage som wasabi, lime og sesam. Perfekte at servere som forret eller som en hyggelig snack til festen. Du kan forberede salaten, lade den stå i køleskabet og fordele den på kiksene lige inden servering.

Forberedelsestid

20 min

INGREDIENSER

  • Til 20 kiks: 300 g laks gerne Salma MSC - mærket
  • 1 dl Hellmann's mayonnaise
  • 1 lime
  • 2 tsk wasabipasta
  • 1/2 tsk salt
  • Tilbehør: sesamkiks
  • Pynt: klippet karse eller purløg

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær laksen i små tern. Skyl limen grundigt i lunkent vand, riv 1 tsk. skal af, og pres 1 tsk. saft ud. Bland mayonnaise, limeskal, limesaft, wasabi og salt. Vend laksen i mayonnaiseblandingen.

  2. Fordel laksesalaten på sesamkiks, og pynt med karse eller purløg.