Pulled Pork Hotdog

Prøv denne Pulled Pork hotdog. En pølse toppet med smagfuld Pulled Pork og cremet Hellmann's Mayonnaise, som kommer til at smelte i munden på dig.

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

10 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 2 rødløg, skåret tyndt
  • 100ml kogt vand
  • Juice á 2 limefrugter
  • 4 gode hotdog pølser
  • 200g tilberedt Pulled Pork
  • 1 spiseskefuld rødvinseddike
  • 3 spiseskefuld Hellmann's Real Mayonnaise
  • 1 spiseskefuld ketchup
  • 4 gode hotdog brød, varme

FREMGANGSMÅDE

  1. Læg rødløg i kogende vand i 10 minutter. Fjern fra vandet og spred ud i bunden af en stor skål. Dæk med lime juice. Dæk skålen til og lad stå i køleskabet i 4 timer.

  2. Kog pølserne som anvist på pakken.

  3. I den samme pande tilføres Pulled Pork, rødvinseddike og ketchup og tilberedes på medium varme i 2-3 minutter. Sørg for at omrøre ofte.

  4. Saml hotdogs ved at smøre brødet med Hellmann's Mayo. Tilfør pølserne og Pulled Pork. Top med rødløgene (drænede) og server med fritter, hvis det ønskes.

Street Food