INGREDIENSER
- 2 rødløg, skåret tyndt
- 100ml kogt vand
- Juice á 2 limefrugter
- 4 gode hotdog pølser
- 200g tilberedt Pulled Pork
- 1 spiseskefuld rødvinseddike
- 3 spiseskefuld Hellmann's Real Mayonnaise
- 1 spiseskefuld ketchup
- 4 gode hotdog brød, varme
FREMGANGSMÅDE
-
Læg rødløg i kogende vand i 10 minutter. Fjern fra vandet og spred ud i bunden af en stor skål. Dæk med lime juice. Dæk skålen til og lad stå i køleskabet i 4 timer.
-
Kog pølserne som anvist på pakken.
-
I den samme pande tilføres Pulled Pork, rødvinseddike og ketchup og tilberedes på medium varme i 2-3 minutter. Sørg for at omrøre ofte.
-
Saml hotdogs ved at smøre brødet med Hellmann's Mayo. Tilfør pølserne og Pulled Pork. Top med rødløgene (drænede) og server med fritter, hvis det ønskes.