Sild med et asiatisk touch

En klassiker på buffetbordet er sild. Med spændende smage som thaibasilikum og citrongræs bliver den noget særligt.

Forberedelsestid

10 min

INGREDIENSER

  • 2 pakker 5 minutters sild (á 420 g)
  • 2 g Hellmann's mayonnaise
  • 1 1/2 potte thaibasilikum
  • 2 stk citrongræs
  • 2 knsp tørrede chiliflager
  • Pynt: Thaibasilikum

FREMGANGSMÅDE

  1. Lad silden dryppe af, og skær den i mindre stykker. Blend mayonnaise og thaibasilikum med en stavblender.

  2. Skær ca. 4 cm af roden på de to stykker citrongræs. Knus rodstykkerne med bagsiden af knivhåndtaget, og hak dem derefter fint. Bland sild og citrongræs i mayonnaisen, og krydr med chiliflager.

  3. Lad silden stå og trække i køleskabet i ca. 3 timer inden servering, så smagen sætter sig.