Spaghetti Carbonara

Tilføj endnu mere smag til den klassiske spaghetti carbonara med Hellmann's Real Mayo. En hurtig opskrift pakket med cremet smag!

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

20 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 80g pancetta
  • 30g smør
  • 1 spk hakket persille
  • 2 spk Hellmann's Real Mayonnaise
  • 2 hvidløgsfed, hele
  • 30g frisk parmasan, revet
  • 1/4 teske stødt sort peber
  • 350g spaghetti, kogt efter anvisning på pakken

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg pancetta i en stor pande på mellem varme i 2 minutter, eller til det begynder at blive brunt.

  2. Tilføj smør og hvidløg og steg i yderligere 5 minutter, til hvidløgene er bløde uden at være brune.

  3. Tilføj Hellmann's Real Mayo, parmesan ost og peber. Rør den kogte spaghetti ned og vend igennem, til det er smurt godt ind i mayo og ost.

  4. Server med revet parmesan og hakket persille.

Pasta