Spansk Omelet

Denne spanske omelet vil holde dig kørende hele dagen! Forkæl dig selv med den fantastiske blanding af chorizo, kartofler, æg og Hellmann's Real Mayonnaise!

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

25 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 6 store æg
  • 2 spsk Hellmann's Mayo
  • 2 spsk hakket persille
  • 1/2 tsk stødt peber
  • 1 spiseskefuld oliven olie
  • 50g spansk chorizo, hakket
  • 400g nye kartofler, kogt og skiveskåret
  • 1 løg, hakket

FREMGANGSMÅDE

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Bland æg, Hellmann's Mayo, persille og sort peber og pisk sammen. Sæt til side.

  3. Varm olien i stor pande. Tilføj løg og de forkogte kartofler. Steg i 5 minutter på mellem varme til løgene har en blød struktur og er begyndt at blive brune.

  4. Hæld ægge-blandingen i panden og steg i 2 minutter på mellem varme.

  5. Sæt panden i ovnen i 15 minutter, eller til æggene er fuldt sat i midten.

Andre Retter Og Fritter