Steak Baguette

Velsmagende bøf og løg sandwich med Hellmann's mayonnaise og sennep

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 4 bøffer (600 g)
  • 4 spsk* Hellmann’s Light Mayonnaise
  • 1 baguette
  • En lille pose rucola
  • 2 rødløg
  • 1 spsk engelsk sennep
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • Peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Læg kødet på en flad tallerken, pensl med en spiseskefuld olivenolie og peber.

  2. Steg løg resten af olivenolien i 5-8 minutter, eller indtil det begynder at karamellisere. Tilsæt balsamico og varm det yderligere et minut.

  3. Bland mayonnaise og engelsk sennep i en lille skål.

  4. Forvarm en grill eller pande. Steg bøfferne 1-2 minutter på hver side, eller indtil de er som du foretrækker dem.

  5. Skær bøffen i strimler og læg mellem baguetten. Garnere med dressing, rødløg og rucola. Krydr med peber og server. Serveres med crudité

Street Food