Vegansk kartoffelsalat

En cremet kartoffelsalat, som bliver perfekt med gårsdagens kartofler. For at få en friskere smag har vi tilsat stykker af grønt æble, cornichoner og en klat sennep. Tip! Top med radiser og friske krydderier, der giver en lækker sprødhed.

Forberedelsestid

40 min

INGREDIENSER

  • 1 kilo nye kartofler
  • 1 dl Hellmann's vegansk mayonnaise
  • 1 dl tyk plantebaseret yoghurt f.eks soyayoghurt
  • 1 spsk grovkornet sennep
  • 1 lille æble
  • 2 - 3 forårsløg
  • 1 dl syltet agurk
  • 1/2 dl hakkede urter f.eks persille purløg
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp friskkværnet sort peber
  • Pynt: urter
  • radiser

FREMGANGSMÅDE

  1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Lad dem afkøle lidt, og skær dem i mindre stykker.

  2. Bland mayonnaise, yoghurt og sennep. Fjern kernehuset på æblet, og hak det fint. Rens og hak forårsløgene. Hak de syltede agurker. Vend æble, forårsløg, syltede agurker og urter i mayonnaiseblandingen. Krydr med salt og peber.

  3. Vend kartoflerne i. Hæld kartoffelsalaten i en skål. Pynt med urter og radiser.