Vegansk mexicansk tofu-taco | Hellmann's Denmark

Vegansk mexicansk tofu-taco

Har du lyst til mexicansk, men helst noget let og plantebaseret? Disse tacoer er nemme at samle og fulde af smag med avocado, lime og syltede løg.

Forberedelsestid

30 min

Tilberedningstid

15 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 6 majs eller hvedemelstortillas
  • 1 pakke silken tofu
  • Mexicansk eller taco krydderi
  • 2 spsk (20 ml) vegetabilsk olie
  • 3 spsk (45 g) Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 1/2 løg

Til syltede rødløg

  • 1 rødløg
  • 100 ml eddike
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids sukker

Til pynt

  • 1 lille stykke (100 g) græskar skåret i trekanter (eller en sød kartoffel)
  • 1/2 avocado i skiver
  • 2 kviste koriander
  • 1 sorte bønner på dåse
  • 1 lime

FREMGANGSMÅDE

  1. Pak tofuen ind i et stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt for at fjerne overskydende vand. Lad den hvile på en tallerken i 10 minutter.

  2. Tilsæt vegetabilsk olie og løg i en stor pande ved medium-høj varme, og tilbered den i 2-3 minutter.

  3. Pak tofuen ud, og kom den på panden. Bryd tofuen i mindre stykker med en træske eller en gaffel. Tilbered den i 6 min.

  4. Tilsæt de mexicanske krydderier, og rør godt rundt. Tilsæt Hellmann's Vegan mayonnaise, og rør godt rundt.

  5. Løgene syltes ved at skære løgene i ringe og lægge dem i en skål. Rør eddike, salt og sukker i. Lad hvile i 10 min.

  6. Opvarm ovnen til 220 °C for at riste græskarrene. Læg bagepapir på en stor bageplade, og tilsæt lidt olie, salt og peber til græskarternene. Rist dem i 15 min.

  7. Kom først Hellmann's® Vegan mayonnaise på tacoerne. Tilsæt rørt tofu, ristet græskar, avocadoskiver, sorte bønner, korianderblade og servér med syltede løg. Afslut med et par dråber lime. Velbekomme!