Cremet Vegansk Pasta med Broccoli & Tomat

En solid, plantebaseret pastaret.
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 5 Minutes

    Prep Time

  • 2 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 2 spsk Hellmann's Vegan mayonnaise
  • 150 gram pasta uden æg
  • 70 gram broccoli, plukket og kogt
  • 1 fed hvidløg hakket
  • 2,5 dl cherrytomater, skåret i halve
  • Salt & peber efter smag

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog pastaen i kogende, saltet vand.

  2. Forbered grøntsagerne – skær broccoli i små buketter og kog dem i cirka 3 minutter. Skær cherry tomaterne i halve.

  3. Kom den hakkede eller knuste hvidløg på en varm pande med olie. Tilsæt broccoli og tomater.

  4. Når pastaen er kogt, kommes den i panden sammen med ¾ dl af pastavandet.

  5. Tag panden fra varmen og tilsæt de to spiseskefulde Hellmann’s Vegan Mayo og bland det hele godt sammen. Smag til med salt & peber.

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving