Æggesalat med karry og kapers

Æggesalat med karry og kapers

Prøv æggesalat med karry og kapers med Hellmanns mayonnaise - Mad smager bedre med Hellmann's.
  • Forberedelsestid

    10 Minutes

  • Tilberedningstid

    7 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 æg
  • 2 spsk cremefraiche 18% eller Ymer
  • 2 spsk Hellmann's mayonnaise
  • 2 spsk kapers
  • 6-7 cornichoner
  • 1/2 rødløg
  • 1 tsk karrypulver
  • evt. tørrede chiliflager
  • salt og peber
  • 1 bundt purløg

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog æggene i 7 minutter og lad dem straks køle helt af i iskoldt vand.

  2. Rør i cremefraichen til den er glat og ensartet og rør derefter Hellmann’s mayonnaise i.

  3. Hak kapers groft og kom dem i dressingen.

  4. Hak cornichoner og rødløg fint og vend dem i. Smag til med karry, salt, peber og chiliflager.

  5. Pil æggene og skær dem i tern. Du kan bruge en æggedeler. Del ægget på den ene led, vend det på tværs og del det på den anden led.

  6. Vend de hakkede æg og finthakket purløg (gem lidt til at pynte med) i dressingen og stil æggesalaten i køleskabet til du skal bruge den.

  7. Servér med godt rugbrød eller som en fyldig karrysalat til en god sild.