Grillede caribiske rejespyd

Grillede caribiske rejespyd

Som en fristende forret eller hovedret er disse grillede caribiske rejespyd bestemt et mindeværdigt indslag til ethvert måltid.
  • Forberedelsestid

    25 Minutes

  • Tilberedningstid

    5 Minutes

INGREDIENSER

  • 16 stykker tigerrejer uden skal
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk stødt sort peber
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk brun farin
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk hakket ingefær
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 lime, 1 tsk limesaft
  • 2 spsk hakket koriander
  • Hellmann's Creamy Sweet Chili sauce
  • Ristede peanuts

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom rejerne på spyddene.

  2. Kværn krydderierne i en blender ved at tilsætte salt, peber, hvidløg, brun farin, chilipulver, ingefær, paprikapulver, vegetabilsk olie og limesaft, indtil du får en jævn konsistens.

  3. Marinér rejerne med krydderier i ca. 10 min.

  4. Grill spyddene kort på begge sider, og pynt til sidst med koriander.

  5. Servér med Hellmann’s Creamy Sweet Chili sauce og ristede peanuts.