Skip to:

Sennepssild
Ekstra velsmagende sennepssild med Hellmanns mayonnaise!
-
15 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
INGREDIENSER
- 1 spsk sukker
- 1 spsk æblecider eddike
- 1 spsk finthakket løg
- 1 lille æble I små tern
- 1 dl Hellmann's mayonnaise
- 2 spsk Maille grovkornet sennep
- 1 spsk Maille dijonsennep
- 2 spsk cremefraiche 18% eller Ymer
- 6 stykke store marinerade sildefileter
- 1 bakke karse
- 1 bundt dild
- salt og peber
FREMGANGSMÅDE
-
Rør sukker, eddike og finthakket løg og æbletern sammen.
-
Tilsæt Hellmann’s mayonnaise og sennep og rør til en ensartet konsistens.
-
Rør i cremefraichen til den er helt glat og ensartet og rør den derefter i blandingen. På den måde undgår du, at der kommer hvide klumper i dressingen.
-
Smag til med salt og peber
-
Skær sildefileterne i passende stykker og vend dem i dressingen.
-
Anret med masser af friskklippet dild og karse og servér med godt rugbrød.