Fettuccine med Sprødstegt Bacon

En cremet pasta – den perfekte ret når du ikke har meget tid
  • 15 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 5 Minutes

    Prep Time

  • 4 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 8 skiver bacon
  • 2 fed hvidløg knuste
  • 400 gram fettuccine
  • 4 store æg
  • 0,75 dl Hellmann’s Sundried Tomato & Basil
  • 3 spsk mælk
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp peber friskkværnet eller stødt
  • 1 dl parmesanost revet
  • 250 gram cherrytomater halverede

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg baconskiverne sammen med hvidløget i en stor stegepande ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Fjern dem fra panden, placér på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødigt fedt og skær dem derefter i mindre stykker.

  2. Kom hvidløgs- og baconfedtet fra panden over i en lille skål.

  3. Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt og derefter pastaen. Kog til pastaen er al dente.

  4. I mellemtiden mixes æg, Hellmann’s Sundried Tomato & Basil, mælk, salt, peber og hvidløgs- og baconfedtet i en skål til blandingen er jævn. Anvend f.eks et piskeris.

  5. Dræn den færdigkogte pasta, men gem 1 dl af pastavandet.

  6. Tilsæt æggeblandingen og baconstykkerne. Rør rundt til blandingen er godt fordelt i pastaen og spæd med pastavand til du får en cremet og jævn konsistens.

  7. Tilsæt friskrevet parmesanost og de halverede cherrytomater, rør rundt og servér med det samme.

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving