Skip to:

Spaghetti Carbonara
Tilføj endnu mere smag til den klassiske spaghetti carbonara med Hellmann's Real Mayo. En hurtig opskrift pakket med cremet smag!
-
20 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 80g pancetta
- 30g smør
- 1 spk hakket persille
- 2 spk Hellmann's Real Mayonnaise
- 2 hvidløgsfed, hele
- 30g frisk parmasan, revet
- 1/4 teske stødt sort peber
- 350g spaghetti, kogt efter anvisning på pakken
FREMGANGSMÅDE
-
Steg pancetta i en stor pande på mellem varme i 2 minutter, eller til det begynder at blive brunt.
-
Tilføj smør og hvidløg og steg i yderligere 5 minutter, til hvidløgene er bløde uden at være brune.
-
Tilføj Hellmann's Real Mayo, parmesan ost og peber. Rør den kogte spaghetti ned og vend igennem, til det er smurt godt ind i mayo og ost.
-
Server med revet parmesan og hakket persille.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER