Skip to:
 
 
                 Spaghetti Carbonara
                     Tilføj endnu mere smag til den klassiske spaghetti carbonara med Hellmann's Real Mayo. En hurtig opskrift pakket med cremet smag! 
                   
 
                  -  20 Minutes Cooking Time 
-  Let Difficulty 
-  10 Minutes Prep Time 
-  4 People Serves 
INGREDIENSER
- 80g pancetta
- 30g smør
- 1 spk hakket persille
- 2 spk Hellmann's Real Mayonnaise
- 2 hvidløgsfed, hele
- 30g frisk parmasan, revet
- 1/4 teske stødt sort peber
- 350g spaghetti, kogt efter anvisning på pakken
FREMGANGSMÅDE
-  Steg pancetta i en stor pande på mellem varme i 2 minutter, eller til det begynder at blive brunt. 
-  Tilføj smør og hvidløg og steg i yderligere 5 minutter, til hvidløgene er bløde uden at være brune. 
-  Tilføj Hellmann's Real Mayo, parmesan ost og peber. Rør den kogte spaghetti ned og vend igennem, til det er smurt godt ind i mayo og ost. 
-  Server med revet parmesan og hakket persille. 
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
| Title | Amount per Serving | 
|---|
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                
INGREDIENSER