Fettuccine med Sprødstegt Bacon

En cremet pasta – den perfekte ret når du ikke har meget tid
  • Forberedelsestid

    5 Minutes

  • Tilberedningstid

    15 Minutes

INGREDIENSER

  • 8 skiver bacon
  • 2 fed hvidløg knuste
  • 400 gram fettuccine
  • 4 store æg
  • 0,75 dl Hellmann’s Sundried Tomato & Basil
  • 3 spsk mælk
  • 1 knsp salt
  • 1 knsp peber friskkværnet eller stødt
  • 1 dl parmesanost revet
  • 250 gram cherrytomater halverede

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg baconskiverne sammen med hvidløget i en stor stegepande ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Fjern dem fra panden, placér på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødigt fedt og skær dem derefter i mindre stykker.

  2. Kom hvidløgs- og baconfedtet fra panden over i en lille skål.

  3. Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt og derefter pastaen. Kog til pastaen er al dente.

  4. I mellemtiden mixes æg, Hellmann’s Sundried Tomato & Basil, mælk, salt, peber og hvidløgs- og baconfedtet i en skål til blandingen er jævn. Anvend f.eks et piskeris.

  5. Dræn den færdigkogte pasta, men gem 1 dl af pastavandet.

  6. Tilsæt æggeblandingen og baconstykkerne. Rør rundt til blandingen er godt fordelt i pastaen og spæd med pastavand til du får en cremet og jævn konsistens.

  7. Tilsæt friskrevet parmesanost og de halverede cherrytomater, rør rundt og servér med det samme.