Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Forberedelsestid
5 Minutes
Tilberedningstid
15 Minutes
Steg baconskiverne sammen med hvidløget i en stor stegepande ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Fjern dem fra panden, placér på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødigt fedt og skær dem derefter i mindre stykker.
Kom hvidløgs- og baconfedtet fra panden over i en lille skål.
Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt og derefter pastaen. Kog til pastaen er al dente.
I mellemtiden mixes æg, Hellmann’s Sundried Tomato & Basil, mælk, salt, peber og hvidløgs- og baconfedtet i en skål til blandingen er jævn. Anvend f.eks et piskeris.
Dræn den færdigkogte pasta, men gem 1 dl af pastavandet.
Tilsæt æggeblandingen og baconstykkerne. Rør rundt til blandingen er godt fordelt i pastaen og spæd med pastavand til du får en cremet og jævn konsistens.
Tilsæt friskrevet parmesanost og de halverede cherrytomater, rør rundt og servér med det samme.