Skip to:

Chicken Nuggets
Krydrede chicken nuggets med Hellmann's mayonnaise, chili sauce og cornflakes.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
15 Minutes
Prep Time
-
4 People
Serves
INGREDIENSER
- 500g kyllingebryst, skåret i 4x4cm tern
- 4 spsk Hellmann's Light Mayonnaise
- 50 gram cornflakes knust
- 50g rasp
- 2 spsk sød chili sauce
FREMGANGSMÅDE
-
Forvarm ovnen til 190°C.
-
Skær kyllingefileterne i 4x4cm tern.
-
Bland mayonnaise og chilisauce i en skål.
-
Dæk kyllingen med blandingen.
-
Dyp kyllingestykkerne i de knuste cornflakes og raspen.
-
Steg i ovnen i 20-25 minutter, indtil gennemstegt og gyldenbrune. Serveres med tomater og agurk. For en endnu bedre smag, lad kyllingen marinere ca. 2 timer i mayonnaisen
INGREDIENSER