Chicken Nuggets

Krydrede chicken nuggets med Hellmann's mayonnaise, chili sauce og cornflakes.

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

10 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 500g kyllingebryst, skåret i 4x4cm tern
  • 4 spsk Hellmann's Light Mayonnaise
  • 50g cornflakes, knust
  • 50g rasp
  • 2 spsk sød chili sauce

FREMGANGSMÅDE

  1. Forvarm ovnen til 190°C.

  2. Skær kyllingefileterne i 4x4cm tern.

  3. Bland mayonnaise og chilisauce i en skål.

  4. Dæk kyllingen med blandingen.

  5. Dyp kyllingestykkerne i de knuste cornflakes og raspen.

  6. Steg i ovnen i 20-25 minutter, indtil gennemstegt og gyldenbrune. Serveres med tomater og agurk. For en endnu bedre smag, lad kyllingen marinere ca. 2 timer i mayonnaisen

Andre Retter Og Fritter