Skip to:
Skip to:
Want $1 off your next purchase? Sign Up Now
Forberedelsestid
40 Minutes
Tilberedningstid
20 Minutes
Forvarm ovnen til 180 grader.
Bland urter og krydderier for at lave det mexicanske krydderimix.
Opvarm olivenolie i en pande til mellemvarme. Tilføj kylling og tilbered i 4-5 minutter til gyldent.
Tilføj peber, løg og hvidløg. Stryg den mexicanske krydderimix over og tilbered i 2-3 minutter until løg og peber er bløde - ikke brune.
Tilføj halvdelen af tomat pureen og fortsæt med at tilberede i 10-12 minutter til kyllingen er gennemstegt og teksturen er tyk.
Pak det hele ind i dine tortillas og placer dem i et ildfast fad.
Dæk toppen af dine tortillas med det sidste tomat puree. Bland creme fraiche med Hellmann's Real Mayonnaise og læg halvdelen på toppen af dine enchiladas. Drys med ost og bag i 20 minutter til osten er smeltet og saucen koger.
Fjern fran ovnen og lad køle ned i 2-3 minutter. Top herefter med saucen.