Skip to:
 
 
                 Enchiladas
-  20 Minutes Cooking Time 
-  Let Difficulty 
-  40 Minutes Prep Time 
-  4 People Serves 
INGREDIENSER
- 1 spiseskefuld olivenolie
- 2 stk kyllingebryst, skiveskåret
- 1 rød peber
- 1 gul peber
- 1 rødløg, hakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 spiseskefuld mexicansk krydderi mix
- 450ml tomat puree
- 8 tortilla wraps
- 3 spiseskefuld Hellmann's Real Mayonnaise
- 50g gouda ost, revet
Mexicansk spicemix:
- 1 tekefuld spidskommen
- 1 tsk koriander
- 1 tsk stærk paprika
- 1/2 teske oregano
- 1/4 teske chili pulver
- 1/4 teske hvidløgspulver
FREMGANGSMÅDE
-  Forvarm ovnen til 180 grader. 
-  Bland urter og krydderier for at lave det mexicanske krydderimix. 
-  Opvarm olivenolie i en pande til mellemvarme. Tilføj kylling og tilbered i 4-5 minutter til gyldent. 
-  Tilføj peber, løg og hvidløg. Stryg den mexicanske krydderimix over og tilbered i 2-3 minutter until løg og peber er bløde - ikke brune. 
-  Tilføj halvdelen af tomat pureen og fortsæt med at tilberede i 10-12 minutter til kyllingen er gennemstegt og teksturen er tyk. 
-  Pak det hele ind i dine tortillas og placer dem i et ildfast fad. 
-  Dæk toppen af dine tortillas med det sidste tomat puree. Bland creme fraiche med Hellmann's Real Mayonnaise og læg halvdelen på toppen af dine enchiladas. Drys med ost og bag i 20 minutter til osten er smeltet og saucen koger. 
-  Fjern fran ovnen og lad køle ned i 2-3 minutter. Top herefter med saucen. 
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
| Title | Amount per Serving | 
|---|
 
 
               
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                      
 
                
INGREDIENSER