Kalkun Panini

Denne fantastiske kalkun panini med lag af smeltet ost, soltørret tomat, kalkun og cremet Hellmann's er svær at modstå, mår man er lækkersulten. Eller på et hvilket som helst andet tidspunkt!

Forberedelsestid

15 min

Tilberedningstid

5 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 2 ciabatta boller, halveret
  • 2 spiseskefulde Hellmann's Real Mayonnaise
  • 100g røget kalkunbryst i skiver
  • 2 soltørrede tomater, finthakket
  • 1 rød peberfrugt pebber, stegt og snittet
  • 2 skiver provolone ost, begge skiver halveret
  • 1 spiseskefuld basilikumpesto

FREMGANGSMÅDE

  1. Smør ciabatta bollerne med Hellmann's Mayo og top op med kalkun, soltørret tomat, rød peber og Provolone ost. Top med frisk basilikum pesto.

  2. Steg dine paninis i en toaster eller på panden i lidt fedtstof, til de er gyldne, og osten er begyndt at smelte.

Street Food