INGREDIENSER
- 400 gram gravad laks Skåret i 1 cm tern
- 2 spsk grovkornet sennep
- 2 spsk frisk dild hakket
- 2 spsk purløg hakket
- 200 gram hvedekerner gerne durum
- 50 ml hvidvinseddike
- olivenolie
- salt
- peber Stødt eller friskkværnet
Toppings
- 1 dl rødløg syltet
- 1 agurk Skrællet og skåret I tern
- 1 bundt friske asparges snittede
- 1 bundt radisser
- 4 spsk stenbiderrogn
- Hellmann’s Avocado & Lime Sauce
- dild
FREMGANGSMÅDE
-
Kog hvedekernerne ifølge opskriften på pakken og smag til med hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Køl godt.
-
Fjern skindet på laksen og skær den i 1 x 1 cm tern.
-
Krydr laksen med urter, peber og grovkornet sennep. Køl godt.
-
Rens radisserne og skær dem i tynde skiver. Skær aspargesen i skiver og agurken i tern.
-
Fordel hvedekernerne i skåle, kom de øvrige ingredienser ovenpå og afslut med at drizzle Hellmann’s Avocado & Lime Sauce over.