Poké Bowl med Soyamarineret Laks & Avocado

Lav denne supergode poké bowl med laks, avocado og Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper!
  • Forberedelsestid

    15 Minutes

  • Tilberedningstid

    45 Minutes

INGREDIENSER

  • 4 dl sushiris kogt ifølge instruktionerne på pakken
  • 400 gram gravad laks
  • 3 1/2 spsk japansk soyasauce
  • 1 1/2 spsk sesamolie
  • 1 spsk rød chili finthakket
  • 1 spsk limesaft friskpresset
  • 1 spsk ingefær friskrevet
  • 2 avocado
  • 1/2 agurk skrællet og skåret i 1 cm tern
  • 2 dl spirer efter eget valg
  • 2 salatløg tyndt skivede
  • 2 spsk sesamfrø ristede
  • 1 koriander frisk
  • Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper

FREMGANGSMÅDE

  1. Rør marinaden til fisken sammen ved at blande soya, sesamolie, chili, limesaft og ingefær. Skær fisken i tern og lad dem marinere i 30-60 minutter.

  2. Del avocadoen og fjern stenen. Skær kødet i skiver.

  3. Skræl, halvér og udkern agurken. Skær den i 5 mm tynde skiver.

  4. Skær salatløget i tynde skiver.

  5. Fordel risen på 4 store tallerkener. Top med fisk, grøntsager, ristede sesamfrø og frisk koriander samt Hellmann’s Spicy Tomato & Red Pepper.