Reuben Sandwhich

Prøv denne næringsrige Reuben sandiwch med oksekød, sauerkraut, ost og lækker, cremet Hellmann's.
  • 10 Minutes

    Cooking Time

  • Let

    Difficulty

  • 10 Minutes

    Prep Time

  • 6 People

    Serves

INGREDIENSER

  • 500g sprængt oksekød
  • 12 skiver tykt, groft brød
  • 200g sauerkraut
  • 200g schweizerost
  • 60g smør

Russisk dressing:

  • 4 spiseskefulde Hellmann's Real Mayo
  • 1 spiseskefuld chili sauce
  • 1 spiseskefuld creme fraiche
  • 1/2 spiseskefulde hakket persille
  • 1/2 spiseskefuld hakket purløg
  • 1/2 tsk citron saft
  • 1 teske Worchester Sauce
  • 1 teske revet peberrod

FREMGANGSMÅDE

  1. I en lille skål blandes alle ingredienser til Russisk dressing.

  2. Smær brødskiverne med dressingen. Læg 6 stykker brød med dressing opad og tilfør skiveskåret oksekød - top med sauerkraut og ost. Smør lidt ekstra russisk dressing på toppen og læg de resterende brødskiver på toppen.

  3. Smør ydersiden af brødskiverne (både top og bund) med smør. Placer i en varm stegebande og steg, til brødet er lækkert og gyldent. Vend og gentag på den ande side i ca. 4-5 minutter. Server med det samme.

INGREDIENSER

Street Food

NÆRINGSSTOFFER

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving