Skip to:

Reuben Sandwhich
Prøv denne næringsrige Reuben sandiwch med oksekød, sauerkraut, ost og lækker, cremet Hellmann's.
-
10 Minutes
Cooking Time
-
Let
Difficulty
-
10 Minutes
Prep Time
-
6 People
Serves
INGREDIENSER
- 500g sprængt oksekød
- 12 skiver tykt, groft brød
- 200g sauerkraut
- 200g schweizerost
- 60g smør
Russisk dressing:
- 4 spiseskefulde Hellmann's Real Mayo
- 1 spiseskefuld chili sauce
- 1 spiseskefuld creme fraiche
- 1/2 spiseskefulde hakket persille
- 1/2 spiseskefuld hakket purløg
- 1/2 tsk citron saft
- 1 teske Worchester Sauce
- 1 teske revet peberrod
FREMGANGSMÅDE
-
I en lille skål blandes alle ingredienser til Russisk dressing.
-
Smær brødskiverne med dressingen. Læg 6 stykker brød med dressing opad og tilfør skiveskåret oksekød - top med sauerkraut og ost. Smør lidt ekstra russisk dressing på toppen og læg de resterende brødskiver på toppen.
-
Smør ydersiden af brødskiverne (både top og bund) med smør. Placer i en varm stegebande og steg, til brødet er lækkert og gyldent. Vend og gentag på den ande side i ca. 4-5 minutter. Server med det samme.
NÆRINGSSTOFFER
- Amount per Serving
Title | Amount per Serving |
---|
INGREDIENSER