Reuben Sandwhich

Prøv denne næringsrige Reuben sandiwch med oksekød, sauerkraut, ost og lækker, cremet Hellmann's.

Forberedelsestid

10 min

Tilberedningstid

10 min

Del det

AddThis is disabled because of cookie consent

Print

INGREDIENSER

  • 500g sprængt oksekød
  • 12 skiver tykt, groft brød
  • 200g sauerkraut
  • 200g schweizerost
  • 60g smør

Russisk dressing:

  • 4 spiseskefulde Hellmann's Real Mayo
  • 1 spiseskefuld chili sauce
  • 1 spiseskefuld creme fraiche
  • 1/2 spiseskefuld hakket persille
  • 1/2 spiseskefuld hakket purløg
  • 1/2 tsk citron saft
  • 1 teske Worchester Sauce
  • 1 teske revet peberrod

FREMGANGSMÅDE

  1. I en lille skål blandes alle ingredienser til Russisk dressing.

  2. Smær brødskiverne med dressingen. Læg 6 stykker brød med dressing opad og tilfør skiveskåret oksekød - top med sauerkraut og ost. Smør lidt ekstra russisk dressing på toppen og læg de resterende brødskiver på toppen.

  3. Smør ydersiden af brødskiverne (både top og bund) med smør. Placer i en varm stegebande og steg, til brødet er lækkert og gyldent. Vend og gentag på den ande side i ca. 4-5 minutter. Server med det samme.

Street Food